К Р Е А Т И В А 

Креатива Онлајн Студио е тука да ви помогне да подарите нешто уникатно за секоја пригода. 

Зошто Креатива?

Нашето Онлајн Студио располага со разновидни персонализирани производи кои може да ги подарите за многу различни прилики. Посебни сме по тоа што може да изработиме се' она што Вие сте го замислиле. 

Нудиме широк асортиман на изработки за годишници, родендени, фамилијарни изработки, Valentine's day подароци и сл.

🎂Роденден? 🎉Годишница? ❤️Валентајн? 🎁Повод имаш, но идеи немаш. 🎊Тогаш пиши ни и веднаш ќе имаш подарок.💌И тоа креативен и уникатен. 

~ Од нашите клиенти ~ FEEDBACK 

Даниела

Нарачав љубовна кутија од Креатива и сум премногу задоволна, прекрасна изработка, многу оригинална и беше прекрасно изненадување за сопругот за годишнина. Фала Ви најмногу и топло ве препорачувам на сите, одлични сте 

Како да нарачам?

Може да нарачате на следниве начини:

1. Преку порака на нашата facebook страна или facebook профил. (линкот е подолу)

2. Преку нашиот Instagram профил.

3. Преку e-mail kkreativaa@gmail.com

4. Преку телефонскиот број 079313215 (Viber или SMS)

5. Преку нашата страна.

Праќаме по Експрес Пошта, се доплаќа 130 денари до домашна адреса, плаќате на врата и ја имате пратката за 1-2 работни дена.

Времето за правење на нарачката зависи од тоа што сте нарачале, и при секоја нарачка ќе бидете известени колку дена ќе бидат потребни за да се направи.